Η σωσίας της JLo - Είναι bodybuilder και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό (pics)

11:45 3/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Το όνομά της είναι Τζάνις Γκάρεϊ είναι bodybuilder και συστήνεται στον κόσμο ως «Jay from Houston». Όχι και άδικα θα έλεγε κανείς, μια και η ομοιότητά της με την Τζένιφερ Λόπεζ είναι εκπληκτική.

Μάλιστα μοιάζουν τόσο πολύ που δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος μπερδεύεται.

Η 28χρονη έχει γίνει πλέον και αυτή διάσημη και πρωταγωνιστεί σε περιοδικά και εφημερίδες σε όλο τον κόσμο. Στο Instagram μάλιστα την ακολουθούν 133.000 χρήστες με τις φήμες να θέλουν ανάμεσα σε αυτούς να βρίσκεται και η Λατίνα σταρ.

Η

bodybuilder μάλιστα δεν φαίνεται να πτοείται από τη σύγκριση με την Λόπεζ. «Δηλαδή αυτό που θέλετε να μου πείτε είναι ότι όλοι έχουν έναν δίδυμο και η jlo τυγχάνει να είναι η δική μου; Το δέχομα», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα η 28χρονη σχολιάζοντας τα ενθουσιώδη σχόλια για την ομοιότητά της με την τραγουδίστρια.

I'm in tears of joy right now for all these opportunities that are being sent my way! I wish I could announce but not just yet, I remember praying for a miracle, I kept asking god to give me strength to hold on and not give up no matter what was being thrown my way. No matter how heart broken I was, friendships I've lost throughout the years or just struggling at home financially! It's hard being a single mom...I'll never be embarrassed for my struggles or where I came from because look where it lead me to today! God is so freakin good!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα