Η Ιβάνα Τραμπ θέλει να γίνει πρέσβειρα στην Τσεχία


Τις φιλοδοξίες που της γέννησε η εκλογή του πρώην συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε σε συνέντευξή της στη "New York Post", η 67χρονη Ιβάνα, μητέρα της Ιβάνκα.

Η Ιβάνα υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι θα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στη χώρα απ' όπου κατάγεται, την Τσεχία. "Θα ζητήσω από τον Τραμπ να με κάνει πρέσβη στην Τσεχία", δήλωσε η Ιβάνα στη "New York Post". "Είναι η χώρα

απ' όπου κατάγομαι, ξέρω τη γλώσσα ενώ όλοι με ξέρουν", πρόσθεσε.

Ιβάνα και Τραμπ παντρεύτηκαν το 1977. Το πρώην μοντέλο παράτησε την καριέρα της μετά το γάμο και ασχολήθηκε μαζί με τον σύζυγό της με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Μαζί απέκτησαν τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ, όμως το 1990 άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για κρίση στον γάμο τους. Το 1992 η Ιβάνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και κέρδισε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια σε διακανονισμό, σε ένα πολύκροτο διαζύγιο με έντονους καυγάδες και διαξιφισμούς που είχε γίνει πρωτοσέλιδο στον αμερικανικό Τύπο.

Μετά το διαζύγιο η Ιβάνα ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων, τον σχεδιασμό ρούχων ενώ παντρεύτηκε και χώρισε άλλες δύο φορές. Στη συνέντευξή της, η πρώτη σύζυγος του Τραμπ υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται το όνομα του Τραμπ για να κάνει καριέρα. "Είμαι γνωστή με το όνομα Ιβάνα. Πραγματικά δεν χρειάζομαι το όνομα Τραμπ. Είμαι αρκετά γνωστή σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Αμερική", επεσήμανε.

Δήλωσε επίσης ότι δεν στενοχωριέται που δεν είναι εκείνη "Πρώτη Κυρία", αφήνοντας να εννοηθεί ότι το δικό της σπίτι στη Νέα Υόρκη είναι καλύτερο από τον Λευκό Οίκο. Ευχήθηκε, επίσης, στη Μελάνια, την τρίτη σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, τα καλύτερα, λέγοντας: "Δεν ζηλεύω τη Μελάνια, γιατί πρέπει τώρα να πακετάρει τα πράγματά της και τα ρούχα της".

Η Ιβάνα έδωσε και αρκετές συμβουλές στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις, για το πώς πρέπει να ζει ως πρόεδρος των ΗΠΑ. "Δεν νομίζω ότι θα βάλει χρυσά διακοσμητικά στον Λευκό Οίκο", είπε. Πρόσθεσε ότι ο Τραμπ "θα πρέπει να διατηρήσει το προσωπικό του αεροπλάνο και να το κάνει Air Force One", είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα