Η 5χρονη Χάρπερ Μπέκαμ, σχεδιάζει ρούχα!


Ο Μπρούκλιν φωτογραφίζει την καμπάνια του αρώματος Burberry Brit, o Ρόμεο έχει πρωταγωνιστήσει στην αντίστοιχη καμπάνια των ρούχων του αγγλικού brand και ο Κρουζ τραγουδάει και παίζει κιθάρα παριστάνοντας τον Τζάστιν Μπίμπερ. Ήρθε πλέον η σειρά του τέταρτου παιδιού του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, να δείξει το ταλέντο της!

Ειδικότερα, η 5χρονη Χάρπερ βoήθησε τη διάσημη μαμά της να σχεδιάσει ένα T-shirt το οποίο θα διατίθεται προς πώληση για φιλανθρωπικό σκοπό. Δημιουργήθηκε ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά

του Αids (1η Δεκεμβρίου), μπορείτε να το αγοράσετε από το site της Βικτόρια Μπέκαμ (www.victoriabeckham.com), κοστίζει 84 Ευρώ και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στην πρόληψη και την θεραπεία της μετάδοσης του ιού από της μητέρες που είναι φορείς στην Αφρική, για τα παιδιά τους.

«Τα τελευταία χρόνια σχεδιάζω Τ-shirts αποκλειστικά για την World Aids Day, με σκοπό να αφυπνίσω τον κόσμο και να συγκεντρώσω χρήματα για αυτόν τον ιερό σκοπό. Φέτος έκανα ακριβώς το ίδιο, με μία μικρή βοήθεια από τη Χάρπερ, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησα για πρώτη φορά και ένα πανομοιότυπο σχέδιο μπλούζας για παιδιά», δήλωσε η Βικτόρια Μπέκαμ.



Aν το σχέδιο του T-shirt σου θυμίζει κάτι είναι επειδή φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της μικρής και ο πατέρας της μάλιστα το έκανε τατουάζ ένα χρόνο πριν.



Keywords
Τυχαία Θέματα