Γυμναστική: Τρεις τρόποι να μην τεμπελιάσετε τώρα που ήρθε χειμώνας


Το να βγουν από το σπίτι μέσα στο κρύο και να πάνε να τρέξουν ή να περάσουν την πόρτα του γυμναστηρίου τους φαίνεται περισσότερο αγγαρεία και έτσι η γυμναστική τον χειμώνα... είναι παρελθόν.

Αν ανήκετε σε αυτούς τους ανθρώπους, υπάρχουν τρεις απλοί τρόποι που θα σας κάνουν να βάλετε τα αθλητικά σας και να ασκηθείτε.

Ασκηθείτε με έναν φίλο

Μπορεί το πρόγραμμα και των δύο να είναι φορτωμένο, ωστόσο, μπορείτε να βρείτε μια κοινή ώρα και να γυμναστείτε μαζί. Ο ένας παρακινεί τον άλλον και κάπως έτσι καταλήγετε να πάτε γυμναστήριο ή για τρέξιμο. Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να καταλήξετε για σουβλάκια και ταινία, αλλά καλύτερα προτιμήστε την άσκηση.

Κάντε την άσκηση πρωινή ρουτίνα

Ναι, είναι δύσκολο αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας. Μπορεί να μην είστε πρωινός τύπος, μπορεί να έχει κρύο, αλλά έρευνα του Health Psychology έδειξε πως είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε μια συνήθεια το πρωί, όταν και τα επίπεδα κορτιζόλης είναι υψηλότερα. Έτσι, αντί να βάλετε το γυμναστήριο μετά τη δουλειά, βάλτε το πρωί. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από πρωινό TRΧ ή Yoga.

Γυμναστείτε σπίτι

Όταν είναι το κρύο τσουχτερό και δεν θέλετε να βγείτε από τη ζέστη του σπιτιού σας, υπάρχει και άλλη λύση... Γυμναστείτε εκεί. Πάρτε στρώμα και βάλτε βιντεάκια στο Youtube.

Keywords
Τυχαία Θέματα