Γεσίλ ο... πορθητής!


Έχοντας σαφή προσανατολισμό στο παιχνίδι της, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς φρόντισε να... σιγήσει από νωρίς το «παγωμένο» -λόγω χαμηλής προσέλευσης- ΟΑΚΑ «χτυπώντας» στην πρώτη ουσιαστική φάση του στο παιχνίδι.

Ο Γεσίλ έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από αντεπίθεση και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα (7', 0-1).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν γρήγορα το σοκ από το γκολ

του Γεσίλ, ανέκτησαν τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά την κατοχή, ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Γιαννιώτη. Έχουν να... θυμούνται μόνο τη φάση του 38ου λεπτού, με τον Γκάλο να υποχρεώνει τον νεαρό πορτιέρο σε δύσκολη επέμβαση στην κλειστή του γωνία.

Η ομάδα του Χιμένεθ βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος, ανέβασε στροφές, πίεζε ολοένα και περισσότερο τον Πανιώνιο αλλά... η δυσχέρειά της όσον αφορά την παραγωγή φάσεων και η «γρανιτένια» άμυνα των «κυανέρυθρων» διατηρούσαν το πολύτιμο υπέρ τους προβάδισμα.

Παρά τις προσπάθειες του Γκάλο (78') και του Σιμόες (89'), η σέντρα του οποίου κατέληξε στο δοκάρι μετά από κόρνερ, το σκορ παρέμεινε ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα