Φόβος για μπαράζ αποστολών από "τρομοδέματα" και σε εγχώριους στόχους


Νέο μπαράζ "τρομοπακέτων", αυτή τη φορά με στόχους από την Ελλάδα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας και κυρίως της αντιτρομοκρατικής γύρω από το πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει.

Χθες 8 νέα "τρομοδέματα" βρέθηκαν στο Κρυονέρι και ήταν ίδια με εκείνα που εστάλησαν σε Βερολίνο και Παρίσι. Το κάθε ένα θα πήγαινε και σε διαφορετική χώρα. Στην αστυνομία δεν γνωρίζουν από ποια περιοχή και πως ταχυδρομήθηκαν. Στην Αντιτρομοκρατική υποστηρίζουν,

πάντως, πως πιθανότατα εστάλησαν μετά τον εντοπισμό των δύο πρώτων σε Σόιμπλε και ΔΝΤ.

Κανένας, πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μέσα στις επόμενες μέρες οι Πυρήνες της Φωτιάς να προσπαθήσουν να στείλουν νέα "τρομοδέματα", με στόχο τούτη τη φορά εγχώριους προορισμούς.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και αστυνομικοί της χώρας εμφανίζονται ως πιθανοί στόχοι και η αστυνομία έχει αυξήσει την ασφάλεια πολλών εξ αυτών, έχοντας δώσει παράλληλα εντολή για ιδιαίτερη προσοχή, τόσο στους ίδιους, όσο και στους φρουρούς τους.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί ανακρίνουν τα ηγετικά στελέχη των Πυρήνων της Φωτιάς που βρίσκονται στις φυλακές, έχοντας παράλληλα στο στόχαστρό τους άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο που ερευνώνται για το αν έχουν σχέση με τον πυρήνα της οργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα