Φοβερό: Δείτε πόσο κοστίζει ανά ματς στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπέιλ! (pic)


Το καλοκαίρι του 2013, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έβαλε, κατά την προσφιλή τακτική του, βαθιά το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας αδρά την Τότεναμ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Το deal μεταξύ της Ρεάλ και της Τότεναμ για τον Ουαλό άσο κόστισε στην πρώτη περίπου 100 εκατ. ευρώ. Μια κίνηση που προκάλεσε θαυμασμό στους περισσότερους και συνάμα... σκεπτικισμό, λόγω του τεράστιου ποσού που

δαπανήθηκε για μια μεταγραφή.

Τέσσερα χρόνια μετά, οι ''Μερένχες'' μάλλον έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους, καθώς ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν μπορεί με τίποτα να αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς που συχνά - πυκνά τον ταλαιπωρούν και του ''φράζουν'' τον δρόμο προς την καθιέρωση.

Πάντως, την ώρα που ο Μπέιλ προσπαθεί να ξεπεράσει τα χρόνια προβλήματά του, βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να ''φουσκώνει'', καθώς πλην του ότι λαμβάνει περίπου 19 εκατ. ευρώ ετησίως από τη Ρεάλ, κοστίζει... 1 εκατ. ευρώ ανά ματς στη νυν ομάδα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γράφημα που μπορείτε να δείτε παρακάτω, βάσει των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο Ουαλός στη Ρεάλ αλλά και των ως τώρα εμφανίσεών του, κάθε συμμετοχή του κοστίζει 1.06 εκατ. ευρώ στην ομάδα του!

Since joining in 2013, Gareth Bale has cost Real Madrid over €1m per game

Keywords
Τυχαία Θέματα