Φουντώνουν οι φήμες για απόλυση Χάσι - Το σενάριο για τον Γκουστάβο Πογιέτ


Σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας αναφέραμε πως η απόλυση Χάσι μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό κι αν οι "ερυθρόλευκοι" δεν κερδίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την επόμενη αγωνιστική, τότε η απομάκρυνσή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, υπάρχουν και υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μπέσνικ Χάσι και ένα από τα ονόματα που κυκλοφορεί είναι του Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο

Ουρουγουανός τεχνικός αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τη Σανγκάη Σενχούα της Κίνας, μιας και η ομάδα του ήταν στην 11η θέση της βαθμολογίας και αναζητά ξανά μια πιο ελκυστική προοπτική στην καριέρα του.

Θεωρείται ικανός τεχνικός, ισχυρή προσωπικότητα και γνώστης, βεβαίως, του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά από τη θητεία του στην Ένωση.

Σενάρια εμπλέκουν και το όνομα του Μίτσελ, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο λιμάνι, την ώρα που η Μάλαγα, στην οποία βρίσκεται, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα