Φλαμπουράρης: «Το αργότερο σε ένα μήνα η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ»


Την στιγμή που οι πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να αλλάξει τη στάση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ μέσω... ανταλλαγμάτων, στην Ένωση εμφανίζονται απαισιόδοξοι για λύση μέσω αυτής της οδού και θεωρούν ως πιο ρεαλιστική λύση την κατάθεση τροπολογίας, μέσω της οποίας θα παρακαμφθεί ο Δήμος και η έγκριση των υψομέτρων θα δοθεί από

άλλη αρχή (πιθανότατα την Περιφέρεια).

Η δέσμευση για αυτό έχει δοθεί ήδη στην ΑΕΚ από την κυβέρνηση, ενώ πριν από λίγο ειπώθηκε και δημόσια από επίσημα χείλη, στο τουρνουά αλληλεγγύης που διεξάγεται στην Νέα Ιωνία (στο οποίο συμμετέχουν και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ). Σε αυτό έδωσε το «παρών» και ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος δεσμεύτηκε πως μέσα σε ένα μήνα θα έχει ψηφιστεί από τη Βουλή η τροπολογία που θα ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

«Το αργότερο σε ένα μήνα θα έχει λυθεί το πρόβλημα της ΑΕΚ. Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο. Θα γίνει με τροπολογία που θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων. Η ΑΕΚ δικαιούται γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και θα το χτίσει», τόνισε ο υπουργός στους παλαίμαχους και τους παρευρισκόμενους.

πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα