Θαύμα στο Νότιο Σουδάν: Αεροπλάνο συνετρίβη και όλοι οι επιβάτες βγήκαν ζωντανοί (pics)


Απίστευτο και όμως αληθινό… Αεροπλάνο με 44 επιβάτες συνετρίβη στο αεροδρόμιο Γουάου και παρά την καταστροφή του αεροσκάφους, κανένας από τους επιβάτες δεν σκοτώθηκε.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για θάνατο και των 44 επιβατών του αεροσκάφους, οι αυτόπτες μάρτυρες ήρθαν να αλλάξουν την εικόνα. Ένας υπάλληλος σωστικών συνεργείων ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως κανένας από τους επιβάτες δεν έχει σκοτωθεί.

Ένας άλλος είπε, όπως αναμετέδωσε ραδιόφωνο της χώρας, πως εννέα από τους επιβάτες ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια και διεκομίσθησαν

σε νοσοκομείο τραυματίες.

Ωστόσο, μετά από ώρες έγινε γνωστό πως και οι 44 επιβάτες του αεροσκάφους είναι ζωντανοί. Τουλάχιστον 25 είναι τραυματίες, περίπου 14 άτομα έχουν επιβεβαιωμένα διακομισθεί σε νοσοκομεία της χώρας, ενώ 18 από τους επιβαίνοντες, έχουν ήδη πάει στο σπίτι τους, χωρίς γρατζουνιά!

Προς το παρόν είναι άγνωστα τα αίτια του ατυχήματος, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για λάθος υπολογισμό του πιλότου κατά την προσγείωση με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα