Έτοιμος ο Αλμέιδα, προφυλάχθηκε ο Τσιγκρίνσκι


​Ένα δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα είχαμε σήμερα το πρωί στα Σπάτα. Στο δίτερμα αγωνίστηκαν όσοι δεν έπαιξαν στο χθεσινό ματς με τον Ηρακλή και είχαν να αντιμετωπίσουν την Κ20 της ΑΕΚ.

Στα σημαντικά του αγώνα το γεγονός ότι έβγαλε όλο τον αγώνα (διάρκειας μιας ώρας) ο Ούγκο Αλμέιδα, θέτοντας εαυτό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

δεν πήρε μέρος καθώς προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Ο Ουκρανός πάντως προπονηθηκε κανονικά και σήμερα βγάζοντας το πρόγραμμα των υπολοίπων παικτών.

Στο οικογενειακό διπλό, το οποίος νικήτρια βρήκε την πρώτη ομάδα με γκολ του Μπακασέτα στο πρώτο ημίχρονο (1-0) αγωνίστηκε για όλο το δεύτερο ημίχρονο και ο Χρήστος Αραβίδης, παίρνοντας τη θέση του σκόρερ. Αγωνίστηκαν οι: Βούρας, Τάμπας, Κολοβέτσιος, Μανωλάς, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Ροντρίγκες, Μεληκιώτης, Μπακασέτας (30' Aραβίδης) και Αλμέιδα.

Με την Κ-20 αγωνίστηκαν οι: Χατζηεμμανουήλ, Ασπρογιάννης, Μαρκοπουλιώτης, Τσιβελεκίδης, Γιαννούτσος, Λίτσι, Μπάμπης, Λημνιός, Σπηλιώτης, Αντωνίου, Βλαχομήτρος. Επαιξαν ακόμα οι: Γκίνης, Τσιβελεκίδης, Γιούσης, Κοφσανίδης, Πογοσιάν, Λεπενιώτης και Ψάνης.

Πηγή: aek365.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έτοιμος, Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι,etoimos, almeida, tsigkrinski