Έρχονται εξελίξεις με Βέλλιο


​Εντός της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Βέλλιου για τον Ολυμπιακό, καθώς ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται από χθες στην Αθήνα έπειτα από μία απαιτητική για τον ίδιο σεζόν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 25χρονος επιθετικός κατάφερε να πετύχει 6 γκολ σε 1.422 λεπτά, τα οποία έδωσαν σημαντικούς βαθμούς και νίκες στην ομάδα του.

Οι

«ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν ενημερωθεί λεπτομερώς για την πορεία του Έλληνα φορ και όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή του Γιάννη Βρέντζου από την Κίνα.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Βέλλιος απάντησε στη Live Sport για τις πληροφορίες που αφορούν τον ίδιο και το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό:

«Η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι πως έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Νότιγχαμ και στις 29 Ιουνίου θα πρέπει να είμαι στην Αγγλία. Εκτός πια κι αν ενδιάμεσα αλλάξει κάτι.

Γράφονται πολλά, και για τον ΠΑΟΚ και για ομάδες από τη Δανία, το Βέλγιο και την υπόλοιπη Ευρώπη. Και εγώ τα διαβάζω στις εφημερίδες και στα σάιτ. Επειδή όμως με ρωτάς, θα σου πω το εξής. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό; Είναι μια μεγάλη ομάδα που παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και βγαίνει στο Champions League. Θέλω πάντως το επόμενο βήμα που είναι πολύ προσεκτικό.

Είμαι ποδοσφαιρικά σε μια ηλικία που χρειάζεται να σκεφτώ κάποια πράγματα. Στην Νότιγχαμ, για παράδειγμα, αν είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα μπορούσα να είχα πετύχει 12-15 γκολ. Προς το παρόν, θέλω να ηρεμήσω, να γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, και στο τέλος του μήνα θα δούμε…».

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα