Τουρκία: Τροχαίο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο - 23 νεκροί


Τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 11 τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν ένα minibus που μετέφερε γυναίκες και παιδιά εξετράπη της πορείας του σε μια στροφή, έπεσε σε γκρεμό και συνετρίβη πάνω σε ένα άλλο όχημα, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές.

Τούρκος αξιωματούχος έκανε λόγο για ένα «τρομαχτικό δυστύχημα» σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό ενημερωτικό δίκτυο NTV.

Αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου σε μια στροφή και βγήκε εκτός πορείας, το όχημα κατόπιν έπεσε από ύψος 15 μέτρων και συνετρίβη πάνω σε ένα

άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και 3 επιβαίνοντές του, περιέγραψε από την πλευρά του ο αναπληρωτής κυβερνήτης Καμίλ Κιοτέν

"Λαμβάνοντας υπόψη και τους τρεις επιβαίνοντες του οχήματος, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 23 και ο αριθμός των τραυματιών σε 11" σημείωσε, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.


Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια ορεινή περιοχή κοντά στη Μαρμαρίδα, σε σημείο που ο δρόμος είναι γεμάτος από επικίνδυνες στροφές. Τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες από μέλη των ομάδων διάσωσης να έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το κίτρινο λεωφορείο. Πολλές σοροί βρίσκονται κοντά στο βαρύ όχημα, τις οποίες έχουν καλύψει με σεντόνια.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της επαρχίας της Μούγλας, σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan.

Keywords
Τυχαία Θέματα