«Επιτέλους, με Λεμονή κάναμε λίγη προπόνηση»


​Ο Τάκης Λεμονής έχει διακρίνει αυτό που και δια γυμνού οφθαλμού ήταν φανερό το τελευταίο διάστημα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν να είναι καταπονημένοι και θα χρειαστεί ειδική διαχείριση του ρόστερ στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Σίγουρα τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια, ειδικά από τον Ιανουάριο και μετά, είναι ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό, αλλά δεν είναι και ο μόνος. Το περιορισμένο ροτέισον που έκανε ο Πάουλο Μπέντο χρησιμοποιώντας συνεχώς συγκεκριμένους παίκτες και έχοντας άλλους…

στην απέξω έπαιξε το ρόλο του, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής δεν φημιζόταν και για την ένταση των προπονήσεών του.

Κάποιος «παλιός» στου Ρέντη μετά την προπόνηση Λεμονή την Πέμπτη όπου η ένταση ήταν αρκετά μεγάλη έλεγε χαρακτηριστικά πως «επιτέλους, σήμερα κάναμε προπόνηση». Ο 57χρονος προπονητής φυσικά δεν θα κάνει στα τέλη Μαρτίου… καλοκαιρινή προετοιμασία στους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα ξέρει πως πρέπει να ανεβαίνουν λίγο οι ρυθμοί.

Έχοντας αντιληφθεί και ο ίδιος το ζήτημα φυσικής κατάστασης που υπάρχει, σκοπεύει να διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο το ρόστερ ώστε οι παίκτες του να είναι φρέσκοι στο τελικό κομμάτι της σεζόν και ειδικά για το Κύπελλο, αρχικά με τους ημιτελικούς κόντρα στην ΑΕΚ. Χθες, για παράδειγμα, έδωσε ειδικές οδηγίες στους παίκτες του να αποφεύγουν τα άσκοπα τρεξίματα στη διάρκεια των αγώνων και να διαχειρίζονται καλύτερα τις ανάσες τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα