Έπιασε δημοσιογράφο απ' τον λαιμό ο Τουράν - "Γράφεις ψέματα πουτ@@@ γιε"

12:59 6/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Επίθεση σε δημοσιογράφο της Millyet μέσα στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή τητς Τουρκίας για το χθεσινό φιλικό της ΠΓΔΜ έκανε ο Αρντά Τουράν, ο οποίος μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έπιασε από τον λαιμό τον δημοσιογράφο, τον οποίο κατηγόρησε πως γράφει ψέματα.

Συγκεκριμένα, ο Μπιλάλ Μεσέ είχε αναφέρει σε κείμενό του πως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν τεταμμένο μετά το Euro 2016, ενώ έκανε λόγο και για μπόνους που φέρεται να ζήτησαν

οι διεθνείς από την ομοσπονδία.

Όταν τον αντίκρισε ο Τουράν μέσα στο αεροπλάνο ξεκίνησε μια επίθεση εναντίον τους με πολύ βαριές εκφράσεις.

"Ήσουν εκεί όταν έγραφες αυτά τα πράγματα για εμένα και τα μπόνους; Ήσουν εκεί και με άκουσες εμένα να ζητάω χρήματα; Από ποιον; Πόσα χρήματα; Πόσα μπόνους; Μίλα! Τι χώρα είναι αυτή που σε αφήνει να βρίσκεσαι μαζί μας; Γ@@ώ αυτούς που σου επέτρεψαν να είσαι σε αυτό το αεροπλάνο! Πουτ@@@ γιε! Αν ήταν να χάσω την αξιοπρέπεια και το ήθος μου, θα σταματούσα το ποδόσφαιρο", του φώναζε, όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος.

Σχετικά με το περιστατικό, ο Τουράν πήρε θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram με ένα μακροσκελές ποστ, γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Έπραξα σωστά; Δεν ξέρω... Ίσως να ήμουν λάθος, αλλά τουλάχιστον ήμουν ειλικρινής και προσπάθησα να διατηρήσω την τιμιότητα που με διακρίνει ως άνθρωπο. Δεν πήρα ποτέ απάντηση από έναν άνθρωπο που γέμισε σελίδες εφημερίδας για πολλούς μήνες με ανυπόστατα πράγματα και όταν τον συνάντησα από κοντά, δεν είχε να μου πει τίποτα».

Ο δημοσιογράφος Μπιλάλ Μεσέ

Keywords
Τυχαία Θέματα