Επετειακή συναυλία των Active Member


Οι Active Member, επιστρέφουν για μια μοναδική επετειακή συναυλία στις 20 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας με τριπλή αφορμή: τη γιορτή των 25 χρόνων τους από την ίδρυση τους, την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και την λυπηρή επέτειο για τα δύο χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου ("αδερφού", όπως τον αποκαλούν οι ίδιοι) Τάκη από το

Μπραχάμι.

Πριν από δύο χρόνια οι Active Member ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους αποφασίζοντας να σταματήσουν τη μουσική διαδρομή του γκρουπ, προκειμένου να διοχετεύσει ο καθένας τη δημιουργικότητά του μέσα σε άλλα projects.

Ακολούθησε μια μίνι περιοδεία με διάφορες στάσεις στην Αθήνα, καταλήγοντας σε μια μεγάλη συνάντηση στις αρχές του Νοεμβρίου του 2015 στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, μέσα σε μια ατμόσφαιρα απόλυτα φορτισμένη συγκινησιακά, νοσταλγική και λυτρωτική για όλους όσους τους αγάπησαν μέσα από τους δεκαοχτώ δίσκους του και κάθε ένα στιχάκι.

Οι ίδιοι αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την πορεία του γκρουπ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τι θα συμβεί στο μέλλον σχετικά, είναι πάντα επιλογή των Active Member, τόσο ως προς τη δράση όσο και ως προς το πώς θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους. Μάλλον με τον παλιό καλό τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα