Επανέρχεται στην δράση ο παρολίγο «πράσινος» Μαρκοϊσβίλι


Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαίες μεταγραφές το προηγούμενο καλοκαίρι και για αυτό άλλωστε κατάφερε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσει το νταμπλ.

Ενας παίκτης, που τον βοήθησε πολύ ήταν ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος, ειδικά στα ματς με τον Ολυμπιακό, ήταν συγκλονιστικός. Ο Ρίβερς, πάντως, κάλλιστα θα μπορούσε να μην είχε πάρει

τον δρόμο για το ΟΑΚΑ. Αλλά υπήρξαν διάφορες καταστάσεις, που εν τέλει έκαναν τον Αργύρη Πεδουλάκη να στραφεί στη περίπτωση του Αμερικάνου.

Ενα πράγμα, που δεν έγινε, και έτσι ο Ρίβερς πήγε στον Παναθηναϊκό, ήταν η μεταγραφή του Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι. Του Γεωργιανού γκαρντ με την πλούσια θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, που ήταν ο πρώτος στόχος του Πεδουλάκη.

Οι "πράσινοι" ήθελαν, λοιπόν, τον Μαρκοϊσβίλι, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα αποδείχθηκε ότι είχε τραυματισμό, που δεν του επέτρεπε να παίξει. Τελικά, ο τραυματισμός του έμπειρου γκαρντ ήταν τόσο σοβαρός, που όλη τη σεζόν έμεινε στα πιτς.

Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει ατομικό πρόγραμμα και κάνει μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει. Στο ξεκίνημα της εθνικής Γεωργίας για το Ευρωμπάσκετ, στις 16 Ιουλίου, θα είναι παρών. Εκεί, θα φανεί αν θα μπορεί να συνεχίσει ή όχι. Αν θα μπορέσει, δηλαδή, να αντέξει στις ομαδικές καταστάσεις. Στη περίπτωση, που δεν τα καταφέρει, είναι πιθανό να αποφασίσει να σταματήσει τη καριέρα του.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα