Τελευταία εκπομπή με πολλά νεύρα για την Ελένη Μενεγάκη (vid)


Η εκπομπή "Ελένη" έριξε αυλαία σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως είχε πολλά νεύρα, εκτός φυσικά από την συγκίνηση για το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο αυτό που ξεχώρισε από τη σημερινή εκπομπή, ήταν το γεγονός ότι η Ελένη έγινε έξαλλη με μία ερώτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου.


Στο πάνελ συζητούσαν για το πώς ήταν η τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται σήμερα και σε κάποια στιγμή η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ρώτησε αυθόρμητα την παρουσιάστρια: «Πώς τη

νιώθεις (σ.σ. τη χρονιά) φέτος, γιατί λες γέλια, αυτά». Η αθώα ερώτηση, ωστόσο έκανε έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη, η οποία με ανάλογο ύφος, ορθά κοφτά είπε: «Πρώτον, συνεντεύξεις δεν δίνω, τα έχω ξαναπεί αυτά, θα τα ξαναπώ άλλη μία τελευταία, ερωτήσεις στην Μενεγάκη δεν γίνονται. Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα. Από εκεί και πέρα εγώ λέω αυτά που θέλω να πω όπως θα τα πεις και εσύ αυτά που θέλεις, όχι όμως συνεντεύξεις σε εμένα ρε παιδιά» και συνέχισε... κατεβάζοντας λίγο στροφές: «Εσύ πώς νιώθεις που εισέβαλες στα μέσα της σεζόν, εγκυμονούσα, έτοιμη, σε περιμέναμε κάθε μέρα, και λέγαμε παναγία μου γεννάει σήμερα, αύριο, μεθαύριο, πότε».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, απάντησε στην ερώτηση που της τέθηκε αλλά πρώτα εξήγησε στην παρουσιάστρια: «Εγώ σε ρώτησα γιατί στο τέλος το στίγμα νομίζω το δίνεις πάντα εσύ. Φυσικά, εγώ μόνο για μένα μπορώ να μιλήσω».

Keywords
Αναζητήσεις
μενεγακη νευρα
Τυχαία Θέματα