Εμανουέλ Ινσούα: το παλεύει ο Παναθηναϊκός (vid)!


Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση απόκτησης αριστερού μπακ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίοπτη θέση στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατέχει ο 26χρονος Αργεντινός, Εμανουέλ Ινσούα!

Ο Ινσούα ανήκει στην Ουντινέζε αλλά την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Αργεντινή και συγκεκριμένα τη Ράσινγκ Κλουμπ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Νιούελς (στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Σκόκο), αλλά και της Μπόκα Τζούνιορς, από την οποία πήρε μεταγραφή για τις

Γρανάδα/Ουντινέζε που έχουν κοινή ιδιοκτησία.

Πρόκειται για παίκτη με εξαιρετικό βιογραφικό και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στα θέλω του προπονητή του Παναθηναϊκού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το τριφύλλι είχε εξετάσει την περίπτωσή του και την εποχή που έκανε επαφές για την απόκτηση του Γκάμπριελ Σίλβα, που επίσης ανήκε στην Ουντινέζε μέχρι πρότινος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης και ότι δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Οι "πράσινοι" πάντως το παλεύουν και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα