Πυροβολισμοί σε σχολείο στις ΗΠΑ - 4 τραυματίες (pics &vid)


Συναγερμός στην αστυνομία του Σαν Μπερναρντίνο των Ηνωμένων Πολιτειών σήμανε τη Δευτέρα, μετά τις αναφορές για πυροβολισμούς σε σχολικό συγκρότημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας, πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας και αυτοκτονίας. Εκτός του δράστη, από τις σφαίρες τραυματίστηκαν δύο μαθητές και ένας δάσκαλος.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε μία αίθουσα διδασκαλίας, στο σχολείο North Park. Το σχολείο εκκενώθηκε και αποκλείστηκε, ενώ αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας

στο παρακείμενο κάμπους του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.

Το Σαν Μπερναντίνο υπήρξε θέατρο μιας πολύνεκρης επίθεσης από ζευγάρι που φέρεται να είχε εμπνευστεί από την ισλαμιστική τρομοκρατία τον Δεκέμβριο του 2015.

«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αυτοκτονίας. Συνέβη εντός της τάξης. Δύο μαθητές διακομίστηκαν σε νοσοκομείο» επισήμανε ο αρχηγός της αστυνομίας.

US school shooting: First footage from the scene where at least four people have been shot during a suspected murder-suicide pic.twitter.com/R6wosvCbG5

Sky News (@SkyNews) 10 Απριλίου 2017







Keywords
Τυχαία Θέματα