Έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Κλείνει Στανόγεβιτς για προπονητή


Μεγάλη έκπληξη στον ΠΑΟΚ ο οποίος φαίνεται να καταλήγει στην επιλογή του Αλεξάντερ Στανόγεβιτς προκειμένου να του δώσει το χρίσμα του νέου προπονητή της ομάδας.

Εντός των επόμενων ωρών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να επισημοποιήσει την συμφωνία της με τον 44χρονο Σέρβο προπονητή, ο οποίος είναι η τελική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ για τον πάγκο του «Δικεφάλου».

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, όπως

αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε καταλήξει σε μια μικρή λίστα υποψήφιων προπονητών, με τον Στανόγεβιτς να βρίσκεται πολύ ψηλά και από την στιγμή που και ο ιδιοκτήτης της ομάδας έδωσε τη συγκατάθεσή του η ασπρόμαυρη ΠΑΕ προχωράει στην ολοκλήρωση της προφορικής συμφωνίας.

Όπως λέγεται μέχρι το μεσημέρι θα ανακοινωθεί και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα.

ΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΤΟΥ

Στη Σερβία ο 43χρονος κόουτς, με σημαντική καριέρα και ως ποδοσφαιριστής (βασικά στην Παρτιζάν αλλά και στην ισπανική Μαγιόρκα), θεωρείται από τους καλύτερους προπονητές της χώρας. Άρχισε ως βοηθός του Τζούκιτς στην εθνική Σερβίας, στη συνέχεια μεταπήδησε στην Εθνική Νέων και τον Απρίλιο του 2010 ανέλαβε την Παρτιζάν. Μαζί της κάθισε ως τον Γενάρη του 2012 μετρώντας 2 πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και μια πρόκριση σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην συνέχεια πήγε στην Κίνα, όπου έκανε τρελά συμβόλαια, αρχικά στην Ντάλιαν Αέρμπιν, μετά στην Μπεϊγίνκ Γκουοάν, με τελευταίο του σταθμό την Εντερπράις. Λεπτομέρεια: είναι η κινέζικη ομάδα που συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό! Από εκεί Έφυγε στις 29 Δεκεμβρίου του 2016 κι από τότε βρισκόταν στο... ταμείο ανεργίας. Ενδιάμεσα στις δύο τελευταίες κινέζικες ομάδες έκανε ένα 6μηνο πέρασμα από την Μακάμπι Χάϊφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα