Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πώς της έγινε η πρόταση για το Survivor και γιατί δίστασε να πει το ναι


​Από την πρεμιέρα κιόλας του Survivor στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, στις 13 Φεβρουαρίου, έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία της. Ο δυναμισμός της, σε συνδυασμό με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, ήταν ένα «κοκτέιλ» που δημιούργησε έντονες στιγμές ανάμεσα σε εκείνη και τους συμπαίκτες της, αλλά και ορισμένους καβγάδες – όπως με τη Μαριάννα Καλλέργη, τον Γιάννη Σπαλιάρα, αλλά και τον πιο πρόσφατο

με τη Σόφη Πασχάλη, που πυροδοτήθηκε από μια κουβέρτα που έψαχνε και δεν έβρισκε η Ειρήνη

«Τα νεύρα της Παπαδοπούλου στο κόκκινο», «Οι κλίκες και ο καβγάς με την Παπαδοπούλου», «Νέος καβγάς ανάμεσα σε Παπαδοπούλου – Πασχάλη» είναι οι τίτλοι που βλέπεις στις μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο όταν πληκτρολογήσεις το όνομά της.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Ιανουάριος 2017

Η Ειρήνη βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού της στη Γλυφάδα και φτιάχνει ένα γλυκό για τον αγαπημένο της. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι από τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ και της προτείνουν να λάβει συμμετοχή με την ομάδα των Διασήμων στο Survivor. Παύση.

«Στην αρχή γελούσα. Τους είπα “εμένα βρήκατε, βρε παιδιά; Κάποια πλάκα μού κάνετε!”. Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου». Η αλήθεια είναι πως ήταν κάπως διστακτική και άργησε να πει το «ναι». Στην πορεία, όμως, η πρόκληση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σόου τής φάνηκε άκρως ενδιαφέρουσα. «Ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου και να τεστάρω τις αντοχές μου» εξηγεί. Όπως εξομολογείται, μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει καν κάμπινγκ.

«Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ σε υπαίθριο χώρο, ώστε να γνωρίζω αν μπορώ να αντεπεξέλθω. Επιπλέον, στοSurvivor θα έχουμε στερήσεις. Όλο αυτό είναι κάτι που με φοβίζει. Σκέψου πως θα αναζητάμε οι ίδιοι την τροφή μας».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα