Αγγίζει τον μανιακό των ταξί η αστυνομία


Τηλεφώνημα αγνώστου σήμανε συναγερμό από χθες στην αστυνομία σχετικά με τον εντοπισμό του μανιακού δολοφόνου, που έκανε δύο επιθέσεις σε οδηγούς ταξί, με τη μία να αποδεικνύεται θανατηφόρα.

Ο άγνωστος, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς την περιοχή στην οποία μένει ο μανιακός, λέγοντας τους μάλιστα πως έχει εκδηλώσει ψυχοπαθητικές συμπεριφορές και εμμονές. Μάλιστα, το σημείο που τους υπέδειξε φαίνεται να συγκλίνει με την περιοχή που έγινε η θανατηφόρα επίθεση στον άτυχο οδηγό

ταξί.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει ήδη διακριτικές έρευνες για να έχουν μία εικόνα του ατόμου, ώστε στην συνέχεια να την δείξουν στον 32χρονο ταξιτζή που κατάφερε να γλιτώσει από τη μανία του όταν λιποθύμησε μετά την τρίτη σφαίρα που δέχτηκε και ο δολοφόνος θεώρησε πως είναι νεκρός, εγκαταλείποντας το ταξί.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για νεαρό Έλληνα, περίπου 25 ετών, μετρίου αναστήματος, ο οποίος φορά συνήθως αθλητικές φόρμες και μπλούζες με κουκούλα, την οποία φοράει ακόμα και μέσα στο ταξί που εμφανίζεται ως πελάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα