Εδιμβούργο: Γυμνές φοιτήτριες για χάρη των ζώων (pics)


Οι φοιτήτριες της κτηνιατρικής σχολής The Royal Dick School of Veterinary Studies του Εδιμβούργου, έβγαλαν τα ρούχα τους, φωτογραφήθηκαν και δημιούργησαν ένα ημερολόγιο για να προβάλλουν τις ανάγκες αλλά και την αγάπη τους για τα ζώα.

Η φωτογράφιση μάλιστα έγινε στα Χάιλαντς, για τις ανάγκες του ημερολογίου When Vets Undress (Όταν γδύνονται οι κτηνίατροι), όπου οι νεαρές και οι νεαροί σπουδαστές πέταξαν όλα τους τα ρούχα και πόζαραν αγκαλιά με τα αγαπημένα τους ζώα.

Τα έσοδα του ημερολογίου θα διατεθούν στην οργάνωση All4Paws, η οποία προσφέρει δωρεάν φροντίδα στα ζώα αστέγων στο Εδιμβούργο αλλά και δωρεάν υπηρεσίες και εξοπλισμό σε άτομα από αδύναμες οικονομικά ομάδες που δεν μπορούν να καλύψουν όλα τα έξοδα των αγαπημένων τους ζώων.

Φοιτήτριες αλλά και φοιτητές αδιαφόρησαν για το κρύο και πόζαραν επί ώρες χωρίς κανένα ρούχο πάνω τους να πετύχουν την ιδανική πόζα. Οι δυσκολίες του πρότζεκτ ήταν πολλές, αφού εκτός από την δική τους συνεργασία ο φωτογράφος έπρεπε να εξασφαλίσει και εκείνη των τετράποδων μοντέλων, που δεν ήταν και τόσο υπάκουα στις οδηγίες του.





Keywords
Τυχαία Θέματα