Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη: Γιορτή ανακύκλωσης στην Πλατεία Υγείας


Με τεράστια επιτυχία στέφτηκαν τα εγκαίνια του Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών στον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη στην Πλατεία Υγείας (Γενικό Κρατικό Νίκαιας).

Χθες το πρωί, 330 μαθητές από Δημοτικά και Γυμνάσια της περιοχής, έζησαν τη χαρά της Ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος, αφού ανακύκλωσαν μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες και διασκέδασαν με μουσική, χορό, ξυλοπόδαρο και δρώμενα.

Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης συσκευασιών, κάθε φορά που ένας μαθητής ανακύκλωνε, εκτυπωνόταν

αυτόματα ένα κουπόνι συμμετοχής για κλήρωση με δώρα tablet, action camera, mp4 και mp3.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη κος Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος επισήμανε ότι για να κερδηθεί το στοίχημα της Ανακύκλωσης απαιτείται η προσπάθεια όλων, μικρών και μεγάλων.

Επίσης παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Μαρία Αραβαντινού, άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου, πλήθος δασκάλων και καθηγητών καθώς και εκπρόσωποι της Διοίκησης του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, που αποτελεί φορέα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας με σκοπό την οργάνωση και προώθηση της ανακύκλωσης συσκευασιών σε όλη τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα