Διακοπή με το "καλημέρα" στη δίκη της Χ.Α.


Με φωνές και ουρλιαχτά από τα μέλη της Χρυσής Αυγής που ήταν παρόντες στο κοινό του Εφετείου και προκλητικές τοποθετήσεις από την πλευρά των συνηγόρων των χρυσαυγιτών κατηγορουμένων ξεκίνησε η νέα διαδικασία στη δίκη της Χ.Α., κατά την οποία συνεχίζεται η κατάθεση του Σωτήρη Πουλικόγιαννη για την επίθεση που είχαν δεχθεί μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα το Σεπτέμβριο

του 2013.

Οι συνήγοροι των χρυσαυγιτών έδειξαν φωτογραφίες του κ. Πουλικόγιαννη από την περιφρούρηση της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ το φθινόπωρο του 2011, με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής να απαντά πως "θα σας δείξω και εγώ φωτογραφίες" και τα μέλη της Χ.Α. να αρχίζουν να φωνάζουν κατά του συνδικαλιστή.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Πολιτικής Αγωγής που παρενέβη ξεκαθαρίζοντας -όπως έχει αποφανθεί το δικαστήριο και στο παρελθόν που οι πλευρά των χρυσαυγιτών προσπάθησε να στρέψει την προσοχή του δικαστηρίου στη δράση των κομμουνιστών- ότι στη δίκη δικάζονται συγκεκριμένες πράξεις και εγκλήματα. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά από την πλευρά της υπεράσπισης -που δεν άφηναν ούτε καν το μάρτυρα να απαντήσει- οδήγησαν τελικά σε σύντομη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα