Διαφορά ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου


Αμέσως μετά την πρώτη φορά που τέθηκε σε αμφιβολία η παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ (πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο) κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και το σενάριο για φλερτ του Δικέφαλου με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος μόλις είχε αποχωρήσει από την Ζενίτ.

Το γεγονός ότι εκεί ο Ρουμάνος έπαιρνε περίπου 4 εκ. ευρώ τον χρόνο κατάστησε αγεφύρωτο το οικονομικό χάσμα για τα δεδομένα του Δικέφαλου.

Τώρα έρχεται ένα νέο ρωσικό δημοσίευμα

από το σάιτ «Sovsport.ru», το οποίο υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στον Μίρτσεα Λουτσέσκου, αλλά δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει οικονομικά τον έμπειρο Ρουμάνο τεχνικό, προσφέροντας τα μισά χρήματα από αυτά που έπαιρνε.

Οι Ρώσοι σημειώνουν ότι ο Δικέφαλος έκανε πρόταση στον Λουτσέσκου ύψους 1,75 εκ. ευρώ, την ώρα που εκείνος αξίωνε τουλάχιστον τα διπλάσια, δηλαδή 3,5 εκ. ευρώ τον χρόνο! Επίσης τονίζεται ότι το ακριβό κασέ του Ρουμάνου δεν επέτρεψε ούτε την Κόνιασπορ να διαπραγματευτεί μαζί του.

Μεταξύ άλλων το ρωσικό δημοσίευμα αναφέρει και το όνομα του γιο του, Μιρτσέα Λουτσέσκου, του Ράζβαν, ο οποίος αποχώρησε από την Ξάνθη και είναι στην λίστα εκείνων που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: inpaok.com

Keywords
Τυχαία Θέματα