Δεν κάνει πίσω ο Ρονάλντο - "Φεύγω απ' τη Ρεάλ" (pic)


Τη... βόμβα έριξε η πορτογαλική "A Bola" το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν έγραψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά της Ρεάλ και σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Η ισπανική Marca πάει το θέμα ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πριν λίγο ότι ο Πορτογάλος είπε στους συμπαίκτες του στην ΕΘνική Πορτογαλίας ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη Ρεάλ για την προετοιμασία.

"Αποχωρώ από την Ρεάλ Μαδρίτης, έχω πάρει την απόφασή μου, δεν υπάρχει πλέον

γυρισμός", αναφέρει το δημοσίευμα πως είπε ο Ρονάλντο. Θυμίζουμε πως οι Ισπανοί εισαγγελείς κατηγόρησαν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ πως απέκρυψε εισόδημα που αγγίζει τα 14,7 εκατ. ευρώ, με τον Ρονάλντο να το αρνείται κατηγορηματικά. Από την πλευρά της η εταιρεία του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή τόνισε πως «είναι σαφές πως ο Ρονάλντο δεν προσπάθησε να αποφύγει τους φόρους».

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο επιθετικός της Ρεάλ είναι θυμωμένος με τη μεταχείρισή του από τις ισπανικές φορολογικές αρχές και έχει εκφράσει την επιθυμία του να εγκαταλείψει τη χώρα, ενώ έχει εκνευριστεί και με τη μη κάλυψη από την πλευρά της ομάδας του.



Keywords
Τυχαία Θέματα