Δαρίδης προς Ολυμπιακό

20:01 5/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Μία παρόμοια κατάσταση με το καλοκαίρι του 2015 θα ζήσει όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ ανδρών. Τότε η απώλεια πρωταθλήματος και κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ είχε επιφέρει ριζικές αλλαγές. Εκτός από την αποχώρηση του Δημήτρη Καζάζη, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανανέωσαν τα συμβόλαια 14 παικτών και κράτησαν μόνο Κοκκινάκη και Σφενδυλάκη!

Φέτος η απώλεια του πρωταθλήματος

από τον ΠΑΟΚ ήταν ένα σοκ και με βάσει την ανακοίνωση του Συλλόγου -η οποία αφήνει αιχμές για την απόδοση κάποιων αθλητών- και τις κινήσεις των τελευταίων ημερών, φαίνεται πως θα υπάρξει νέα «εκκαθάριση», αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Κοκκινάκης, Στεφάνου, Στιβαχτής (ίσως και ο Ρουμελιωτάκης) αναμένεται να παραμείνουν και όλοι οι άλλοι να αποχωρήσουν με δύο ερωτηματικά τον Βραζιλιάνο κεντρικό Κόστα που άφησε καλές εντυπώσεις και τον Αγκάμεζ που όμως συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Η παραμονή του Κολομβιανού στον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό στο αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφασίσει να καλύψει και φέτος -το υπέρογκο για τα ελληνικά δεδομένα- συμβόλαιο του, αλλά στην διοίκηση ακόμα δεν είναι και 100% σίγουροι αν θέλουν να τον κρατήσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση θα φύγει από την Ελλάδα, αφού περίπτωση ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Ο «δικέφαλος» έχει επενδύσει στον Γκόμεζ και θα τον περιμένει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει πρόταση στον Άκη Δαρίδη, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για φέτος. Ο 26χρονος λίμπερο έπαιζε πέρσι στον Παναθηναϊκό, στον οποίο υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και πιθανόν να αποχωρήσουν και άλλοι αθλητές. Η επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα, ήταν πλεονέκτημα του Ολυμπιακού, αφού για τον αθλητή υπήρξε ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ.

Επίσης αυτό το καλοκαίρι είναι πιθανή η επιστροφή του Κώστα Χριστοφιδέλη –κάτι που συζητιέται από πέρσι- ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην Κηφισιά. Το λογικό σενάριο μιλάει για την σύνθεση των ακραίων της νέας περιόδου να έχει έναν ξένο επιπέδου και τους Χριστοφιδέλη, Κοκκινάκη, Ρουμελιωτάκη.

Το θέμα του προπονητή πρέπει να θεωρείται λήξαν με τον Μπόσκαν να αποχωρεί και τον Ολυμπιακό να ψάχνει για ξένο αντικαταστάτη. Η περίπτωση Καλμαζίδη δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά δεν βρίσκεται ψηλά στην λίστα, αφού προτεραιότητα είναι προπονητής από ξένη αγορά.

πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα