Τραμπ: Επιτέθηκε ξανά στον δήμαρχο του Λονδίνου

17:55 5/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τα έβαλε ξανά με τον δήμαρχο του Λονδίνου, συνεχίζοντας να τον «χτυπά» για τη δήλωσή του έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Αυτή τη φορά, ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε τον Σαντίκ Καν ότι χρησιμοποίησε μια «άθλια δικαιολογία» για να εξηγήσει την επίμαχη δήλωσή του.

Ο Καν ανέφερε χθες σε μια από τις πρώτες του δηλώσεις προς τους Λονδρέζους μετά την επίθεση ότι δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Τουλάχιστον

7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως ''δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας''!», ήταν το πρώτο σχόλιο του Τραμπ, πάντα μέσω Twitter.

Ο εκπρόσωπος του Καν απάντησε ότι ο δήμαρχος έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντήσει στο μήνυμα του «κακά ενημερωμένου» Αμερικανού προέδρου. Όμως, ο Τραμπ επανήλθε τη Δευτέρα.

«Αθλια δικαιολογία από τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα για τη δήλωσή του ''δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας''. Τα MSM (σ.σ. αναφέρεται στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης) προσπαθούν σκληρά για να την πουλήσουν», έγραψε αυτή τη φορά ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

Pathetic excuse by London Mayor Sadiq Khan who had to think fast on his "no reason to be alarmed" statement. MSM is working hard to sell it!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 5, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα