Χανιά: Διαμαρτυρία καταστηματαρχών για το νέο κανονισμό παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων


Το κλείσιμο των καταστημάτων τους, στις 31 Μαΐου 2017, αποφάσισαν καταστηματάρχες και προμηθευτές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον νέο κανονισμό παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων που ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

Την ίδια ημέρα, στις 11.00 το πρωί, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντριβανίου και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Δημαρχείο Χανίων.

«Εμείς οι καταστηματάρχες, οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές αποφασίσαμε να κλείσουμε στις 31/5 τα καταστήματά μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο

νέο κανονισμό παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου που προσπαθεί να επιβάλλει ο Δήμος Χανίων στις επιχειρήσεις μας, διαλύοντας κάθε έννοια επιχειρηματικότητας χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις απέναντι στους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και γενικότερα την τοπική οικονομία», επισημαίνεται σε κοινή ανακοίνωση του Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης Ν. Χανίων, της Ένωσης Καταστηματαρχών Ενετικού Λιμένα Χανίων και εμπορικών καταστημάτων της πόλης.

«Ζητάμε την κατανόηση της τοπικής κοινωνίας και τη στήριξή σας στον δίκαιο αγώνα μας, ο οποίος θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούμε. ΥΓ.: Η ημερομηνία είναι συμβολική. Είναι η τελευταία ημέρα πριν την εφαρμογή του νέου σχεδίου» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα