Μπέτυ Μπαζιάνα: Η Ελληνίδα Πρώτη Κυρία που γοήτευσε τον Λευκό Οίκο (pics)


Μπορεί να μην συνάντησε την "ομόλογό" της Μελάνια Τραμπ, αφού έλειπε από την Ουάσινγκτον, αλλά η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στον Λευκό Οίκο με τη σύζυγο του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς, Κάρεν, όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, η Μπέττυ Μπαζιάνα ξεναγήθηκε από την κυρία

Πενς στον Λευκό Οίκο.

Φορώντας ένα ολόλευκο σύνολο (λευκό ταγιέρ, λευκό φόρεμα), το οποίο συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ και έχοντας ξανά τα μαλλιά της μαζεμένα σε σινιόν, η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρους των ΗΠΑ και της γυναίκα του στον Λευκό Οίκο (Φωτογραφίες: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti).

Η σύντροφος του πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στο «σπίτι» του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και συζήτησε με την σύζυγό του σε έναν λευκό καναπέ με φόντο τον κήπο.

Πάντως τα απρόοπτα δεν έλειψαν καθώς η Κάρεν Πενς έγραψε λάθος το επώνυμο της Περιστέρας στο Twiiter, καθώς αντί να την γράψει στα αγγλικά Baziana, την έγραψε Baizana.

Enjoyable visit with Dr. Betty Baizana during the Official Working Visit of the Prime Minister of the Hellenic Republic to Washington, D.C. pic.twitter.com/0NXaLBNa4n

— Karen Pence (@SecondLady) October 18, 2017



Keywords
Τυχαία Θέματα