Αρχοντική κομψότητα στο "Τhe Shy Horse North"


Βόρειο... αδελφάκι του «The Shy Horse» του Κολωνακίου, στο νεοκλασικό που στέγαζε επί χρόνια το εστιατόριο «Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης» βρίσκεται πλέον το «The Shy Horse North» και έχει ήδη γίνει το Hot Spot της Κηφισιάς.



Διακριτικά πολυτελές, ένα από τα κομψότερα εστιατόρια της πόλης με το ιδιαίτερα εμπνευσμένο Design Bar που κλέβει τις εντυπώσεις, αποτελεί ιδανική επιλογή για fine dining αλλά και after office

ή late night drinks. Με motto «To eat is a necessity but to eat intelligently is an Art», το The Shy Horse North συνεχίζει να αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία, βασισμένο σε τέσσερις αξίες: Απόλαυση, Γεύση, Περιβάλλον και Εξυπηρέτηση. Ο συνδυασμός του καλού φαγητού και των ανθρώπων του, αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας του με το κλασσικό και το μοντέρνο να ενώνονται μέσα στην κουζίνα του όμορφου αρχοντικού.



Με όπλα του, εκτός από το «καλό χέρι», την φαντασία, τη δημιουργικότητα, την ισορροπία αλλά κυρίως την διάθεση για ανάδειξη των εξαιρετικών πρώτων υλών αλλά και τις σύγχρονες τεχνικές (όπως το sous vide και τα in-house καπνίσματα), το Ντροπαλό Άλογο (που τελικά δεν είναι και τόσο ντροπαλό) μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γευστικών απολαύσεων μεσογειακής κατεύθυνσης με ματιές σύνδεσης με τις κουζίνες του κόσμου.



Στο ανανεωμένο μενού απολαμβάνουμε αγαπημένες και ξεχωριστές γεύσεις όπως το κριθαρότο με φρέσκια γάμπαρη Αμβρακικού, pasta bolognaise με καλαμάρι, φιλέτο μόσχου με fois gras, risotto με chorizo, σιγοψημένη πανσέτα με πουρέ γλυκοπατάτας, αρνάκι γάλακτος με πουρέ πατάτας και χόρτα εποχής, που απογειώνουν την απόλαυση συνοδευόμενες με εκλεκτές ετικέτες ελληνικών και διεθνών κρασιών ενώ οι γαστρονομικές εκπλήξεις ανανεώνονται καθημερινά με προτάσεις ημέρας.



Παράλληλα η ομάδα του Shy Horse πρωτοπορεί με την υπηρεσία του Private Dining δίνοντας την δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να διοργανώσει ένα πιο prive lunch / dinner από 2 έως και 60 άτομα σε προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο παρέχοντας ολοκληρωμένο from A-Z service. Ο ενδιαφερόμενος θα συζητήσει απ’ευθείας με τον Chef και μαζί θα καταλήξουν στο Menu αφήνοντας στην συνέχεια την υλοποίηση στα έμπειρα χέρια του.


info
Τhe Shy Horse North: Λ.Κηφισίας 317, Κηφισιά 14561
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 8076989, 6936 160 495

Keywords
Τυχαία Θέματα