Κ. Γουέστ: Στο νοσοκομείο με ψυχωσικό επεισόδιο


Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση βρίσκεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες από χθες το απόγευμα ο Κάνιε Γουέστ, έπειτα από ψυχωσικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με φίλους του ράπερ το ξέσπασμα ήρθε εξαιτίας της ευαισθησίας του αλλά και της εργασιομανίας του. «Τα προβλήματά του στον γάμο του με την Κιμ Καρντάσιαν σε συνδυασμό με την ρήξη του με τον Jay Z», συνέβαλαν στο να πάθει κρίση και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για την «υγεία και την ασφάλειά του». Σύμφωνα

μάλιστα με πηγές, ο Κάνιε αντιστάθηκε στην προσπάθεια των ειδικών να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να του φορέσουν χειροπέδες.

Στο νοσοκομείο οι θεράποντες γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 39χρονος ράπερ είχε μείνει άυπνος για πάρα πολλές ώρες. Φίλοι του Κάνιε εν τω μεταξύ φοβούνται ότι υποφέρει από νευρικό κλονισμό, όπως αναφέρουν πηγές στο περιοδικό «People».

Μάλιστα, το υπόλοιπο της περιοδείας του με τίτλο «Saint Pablo» ακυρώθηκε, ενώ φίλοι του δήλωσαν στο TMZ ότι βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Όσον αφορά στην Κιμ, την ώρα του επεισοδίου του συζύγου της βρισκόταν σε εκδήλωση, ενώ σύμφωνα με πηγές κανείς δεν την έχει δει στο νοσοκομείο. Η μητέρα της, Κρις Τζένερ, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Γουέστ ήταν «εξουθενωμένος» και «πολύ κουρασμένος».

Μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης των συναυλιών οι fans του δημιούργησαν στο twitter ένα hastag #PrayForKanye (προσευχηθείτε για τον Kaye), ενώ χιλιάδες θαυμαστές του, του στέλνουν όλη τους τη θετική ενέργεια και αγάπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα