Αποκλειστικό: Αννούλα Βασιλείου: "Η ζωή του Μανώλη Αγγελόπουλου θα γίνει θεατρική παράσταση"


Το pagenews.gr επικοινώνησε με την κούκλα κι αξιαγάπητη στον καλλιτεχνικό κόσμο λαϊκή τραγουδίστρια Αννούλα Βασιλείου -παρτενέρ και σύζυγο του Μανώλη Αγγελόπουλου.

Πάντα ευγενική και πρόθυμη για κουβέντα είπε πως η Ελλάδα πρέπει να ανατρέχει στις ρίζες της κι ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει ποιοι τραγουδιστές άφησαν το στίγμα τους στη μουσική.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Αννούλα πώς σου φαίνεται που η ζωή του Καζαντζίδη έγινε παράσταση;

Ο κόσμος θέλει να ξέρει τη ζωή των καλλιτεχνών και

μάλιστα αυτών που άφησαν ιστορία. Να σου πω, επίσης, πως τα παιδιά μου ετοιμάζουν και τη ζωή του Μανώλη Αγγελόπουλου. Θα σου πω λεπτομέρειες μόλις είμαστε έτοιμοι. Ο σύζυγός μου άφησε ιστορία στο τραγούδι, μην κοιτάς που σήμερα τα νέα παιδιά δεν το ξέρουν. Συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς δημιουργούς του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Μανώλης Χιώτης, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Γιώργος Μητσάκης κι άλλους και κυκλοφόρησε πολλούς δίσκους που σημείωσαν μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Ο Μανώλης ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, η μεγάλη μου λατρεία, ο πατέρας των παιδιών μου και πραγματικά αξίζει στη πορεία του και στην παρακαταθήκη που άφησε να γίνει μνεία και αναφορά στη ζωή του.

Αννούλα όσα χρόνια είσαι στο καλλιτεχνικό στερέωμα σου έτυχε να διαπληκτιστείς με συναδέλφους σου;

Η νύχτα είναι δύσκολη πολύ. Πάνω στη δουλειά μπορείς εύκολα να συγκρουστείς και να πολεμηθείς. Εμένα με πολέμησαν αλλά έκανα πως δεν καταλαβαίνω. Έτσι δεν έχω τσακωθεί με κανέναν και γι’ αυτό ακόμη και σήμερα όλοι μ’ αγαπούν.

Πώς σου φάνηκε ο καυγάς μεταξύ της κας. Παυλίδου και του κ. Παπαγιάννη στο Χυτήριο;

Είναι θλιβερό. Δεν πρέπει να φτάνουν σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις οι άνθρωποι. Με μια συγνώμη όλα λύνονται. Πώς μπορείς μετά να δουλέψεις μ’ έναν άνθρωπο όταν έχεις φτάσει σ’ αυτές τις ακρότητες; Εγώ, είμαι με το μέρος και των δύο. Και οι δυο τους είναι άξιοι, καλοί ηθοποιοί και ταλαντούχοι και θέλω να τα βρουν. Πρέπει να προσπερνάμε τις κακές στιγμές, ο χώρος μας δεν τις χρειάζεται.

Πάντα υπάρχουν εντάσεις πάνω στη δουλειά αλλά αν υπάρχει καλή διάθεση μπορούν να λυθούν χωρίς να φτάνουμε στα άκρα. Απ’ όσο διάβασα και στο Facebook η κ. Βάσια Παναγοπούλου κράτησε αποστάσεις από όλο το θέμα και καλά έκανε!

Keywords
Τυχαία Θέματα