Αυτός δεν ήταν ΠΑΟΚ!


Ο Δικέφαλος γλίτωσε από τα χειρότερα στην Ουκρανία, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει την Ολιμπίκ Ντόνετσκ σε 1-1 και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης σε αγώνα που διεξήχθη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ έδειξε πολλά ανησυχητικά σημάδια καθώς οι ποδοσφαιριστές του δεν έπαιξαν με πάθος υποτιμώντας τον αντίπαλο, ενώ ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς κατέβασε ένα αργό και αμυντικό σχήμα,

το οποίο όταν το άλλαξε οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσουν.

Ο ΠΑΟΚ είχε κατώτερη των περιστάσεων και των απαιτήσεων εμφάνισημ με τους παίκτες να δείχνουν σαν να μην έχουν καταλάβει την σημασία αυτών των αγώνων. Ο Ροντρίγκο Ρέι ήταν ο καλύτερος του αγώνα και αυτό τα λέει όλα για την άσχημη εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Η εμφάνιση αυτή «φώναξε», για την ανάγκη μεταγραφών, και για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, με δύο ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή.

Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ βαρύς στον αγωνιστικό χώρο με τρία αμυντικά χαφ (Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ) και χωρίς έμπνευση και σπιρτάδα από τα εξτρέμ του. Τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, η κακή απόδοση του Ρόμπερτ Μακ και η ανύπαρκτη βοήθεια στην επίθεση από τους Σάχοφ-Τσίμιροτ, έβαζαν εμπόδια στην ανάπτυξη της ομάδας του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν κάκιστοι και μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχαν αυτοί την ευκαιρία να προηγηθούν με τον Κρέσπο στο 16΄ (έστειλε την μπάλα στα… πουλιά σε κενή εστία έξω από τη μικρή περιοχή) ωστόσο δεν δικαιούταν τίποτα παραπάνω από αυτό που… έπαθαν στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όταν στο 49΄ η Ολιμπίκ Ντόνετσκ προηγήθηκε με κεφαλιά του Μπιλένκι που τον έχασε ο Λέο Μάτος.

Κάπου εκεί ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αποφάσισε να «ταρακουνήσει» την ομάδα του και με διπλή αλλαγή στο 55΄ άλλαξε την εικόνα του συνόλου του. Οι Σάχοφ και Τζάλμα βγήκαν και στη θέση τους μπήκαν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Πέντρο Ενρίκε. Ο πρώτος κατεύθυνε την επίθεση ενώ ο Βραζιλιάνος στο 59΄ με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια ισοφάρισε για τους Κυπελλούχους. Από εκεί και πέρα όμως σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και η εικόνα στα τελευταία λεπτά με τον ΠΑΟΚ να «ταμπουρώνεται» πίσω για να μην δεχτεί γκολ τα λέει όλα…

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ (55΄Μπίσεσωαρ), Τζάλμα (55΄ Ενρίκε), Μακ (81΄ Πέλκας) Πρίγιοβιτς.

Ολιμπίκ Ντόνετσκ: Μαχράτζε, Μπελέκνι, Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ, Νεμτσανίνοφ, Τσίμπαλιουκ, Λουκιάντσουκ, Μπογκντάνοφ, Χομούτοφ, Σεστακόφ, Μοχά.

Πηγή: inpaok.com

Keywords
Τυχαία Θέματα