Κομοτηνή: Βραβεύσεις στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο

21:26 27/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ
Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γ. Φιλιππίδης

Ήταν εκεί! Όχι στις πρώτες θέσεις, ούτε ντυμένες με τα καλά τους. Όρθιες, με τα ρούχα της δουλειάς, τα ακουστικά στα χέρια η μια, στο λαιμό περασμένα η άλλη. Κι οι δυό έχοντας το νου τους στο τηλέφωνο μην τυχόν δεχθούν κλήση περιστατικού και δεν την ακούσουν και οι δύο επίσης ρίχνοντας βλέμματα προς το διάδρομο που οδηγεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), εκεί όπου τις βλέπουν πάντα ασθενείς, συνοδοί, συνάδελφοί τους, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς. Ο λόγος για την Δρ Σοφία Παπαναστασίου, Διευθύντρια των ΤΕΠ του Γ.Ν. Κομοτηνής και την Δρ. Μπόργκι

Λουίζα, Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής. Και οι δύο σεμνές, αθόρυβες, διακριτικές, μα κυρίως ουσιαστικές πάντα στο πλευρό των ασθενών και των συναδέλφων τους. Με τον ίδιο τρόπο πάντα ευγενικές με τους συνοδούς των ασθενών που ανησυχούν, πελαγώνουν, απαιτούν…

Η Δρ Σοφία Παπαναστασίου και η Δρ. Μπόργκι Λουίζα βραβεύτηκαν σήμερα στο χώρο εκδηλώσεων του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», από τον Διοικητή του Γ.Ν. Κομοτηνής Δρ. Γεώργιο Φιλιππίδη. Μαζί τους βραβεύτηκαν και άλλοι έντεκα συνάδελφοί τους, εργαζόμενοι σε όλα τα Τμήματα. «Θέλησα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για την καθοριστική συμβολή του στην πολύ καλή λειτουργία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της Κομοτηνής» δήλωσε ο κος Φιλιππίδης απονέμοντας τους Τιμητικούς Επαίνους για την άρτια εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων σημειώνοντας πως οι 13 βραβευθέντες απολαμβάνουν τόσο την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας, όσο και των λοιπών συναδέλφων τους.

Συνολικά βραβεύτηκαν οι: Δρ. Παπαναστασίου Σοφία, Διευθύντρια των ΤΕΠ του Γ.Ν. Κομοτηνής, Δρ. Μπόργκι Λουίζα, Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής, Σπανό Ιωάννη, Προϊστάμενο του Τμήματος Πληροφορικής, Μιχαηλίδη Παναγιώτη, υπάλληλο ΠΕ Πληροφορικής, Ιγνατιάδου Αθανασία, Προϊσταμένη Παθολογικού Τομέα, Γεωργιάδου Μαρία, Προϊσταμένη Μαιευτικής Κλινικής, Χαλήλ Χασάν Σεβγκή, ΠΕ Νοσηλευτικής, Οτζάν Εμίν, ΤΕ Νοσηλευτικής, Οσμάν Σεζγκίν, ΤΕ Νοσηλευτικής, Ευστρατιάδου Άννα, ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων, Πετρίδου Ελένη, ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού (Νοσοκόμα), Αντωνιάδη Φώτη, Ταμία Γ.Ν. Κομοτηνής και Δημούδη Παύλο, ΔΕ Εμφανιστών-Χειριστών Ιατρικών Συσκευών.

Ανήμερα της εορτής του Άγιου Παντελεήμονα του Ιαματικού

«Κάθε χρόνο, μ’ αυτό τον τρόπο θα λέμε το δικό μας ευχαριστώ σε ανθρώπους που πραγματικά κάνουν το κάτι παραπάνω στη δουλειά τους » κατέληξε ο Διοικητής του Νοσοκομείου σημειώνοντας πως μόνο με ομαδική δουλειά έρχεται το καλό αποτέλεσμα.
Φώτο:Στιγμιότυπα από την σημερινή εκδήλωση Κείμενο -Φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα