Αυτή είναι οπαδός: Γνωστή δημοσιογράφος έχει τατουάζ για τον Παναθηναϊκό (pic)


Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη της αγάπη και δεν κρύβεται. Δεν δίστασε να… σημαδέψει τον σώμα της για αυτόν, αφού έχει κάνει τατουάζ για την αγαπημένη της ομάδα.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Μαριλού Ρεπαπή, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» αποκαλύπτει ότι την αγάπη για την ομάδα της την μετέδωσε ο πατέρας της.

«Μεγάλωσα και σε μια εποχή που είχαμε δύο κανάλια και μία τηλεόραση. Ο μπαμπάς μου –ο οποίος δεν ζει πια– έβλεπε πολύ ποδόσφαιρο. Για να κάνω παρέα μαζί του, παρακολουθούσα

κι εγώ μπάλα. Ήμασταν οικογενειακώς φανατικοί Παναθηναϊκοί. Στα 16 μου έκανα σχέση με ένα αγόρι που ήταν ποδοσφαιριστής σε μία ομάδα στη Βούλα, επίσης Παναθηναϊκός, οπότε πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο. Αργότερα πήγαινα μόνη μου. Έφαγα περίπου 15 χρόνια στη Θύρα 13» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όσο για το τατουάζ, η ίδια αναφέρει: «Θέλω να το κάνω cover up. Θυμάμαι ότι μόλις είχα γεννήσει, ήμουν στην ανάνηψη και έρχεται ο τραυματιοφορέας και μου λέει “Παναθηναϊκός είσαι;”. Ταλαιπωρημένη μετά το φυσιολογικό τοκετό, του είπα “ναι, εσύ;”. Μου απάντησε ότι είναι Ολυμπιακός».

Keywords
Τυχαία Θέματα