ΑΕΚ: Στην Αυστρία κόντρα στην Αούστρια για την πρόκριση


Το πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό της παιχνίδι δίνει απόψε η ΑΕΚ στη Βιέννη, καθώς με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στην Αούστρια εξασφαλίζει μία θέση στους "32" του Europa League, και μάλιστα δίχως να ηττηθεί.Σε περίπτωση πρόκρισης, η ΑΕΚ θα τοποθετηθεί στους αδύναμους της κλήρωτίδας την προσεχή Δευτέρα (11/12, 14:00), καθώς θα έχει καταλάβει τη δεύτερη

θέση του ομίλου της, γεγονός που ίσως την φέρει αντιμέτωπη με κάποιον πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Πιθανοί αντίπαλοι της Ένωσης θα είναι οι τέσσερις καλύτεροι 3οι του Champions League, δηλαδή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ατλέτικο, η Λειψία και η Σπόρτινγκ. Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ απέφυγε τελευταία στιγμή τη Νάπολι, χάρη στο γκολ που δέχθηκαν οι Ιταλοί στο φινάλε του αγώνα με τη Φέγενορντ.

Οι άλλοι 11 πιθανοί αντίπαλοι θα είναι οι πρώτοι κάθε ομίλου του Europa League, αφού με τη Μίλαν δεν θα μπορεί να ξανακληρωθεί, καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλο που βρισκόταν η Ένωση.

Αναλυτικά ποιες ομάδες είναι στους ισχυρούς κι επομένως θα είναι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ:

Οι 8 σίγουρες: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Λειψία (Γερμανία), Σπόρτινγκ (Πορτογαλία), Βιγιαρεάλ (Ισπανία), Άρσεναλ (Αγγλία), Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), Λάτσιο (Ιταλία).

Οι πιθανές: Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) ή Παρτίζαν (Σερβία), Μπράγκα (Πορτογαλία) ή Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Αταλάντα (Ιταλία) ή Λιόν (Γαλλία), Σέριφ (Μολδαβία) ή Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσίας) ή Κοπεγχάγη (Δανία), Στεάουα (Ρουμανία) ή Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Έστερσουντ (Σουηδία) ή Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία), Ζενίτ (Ρωσία) ή Ρεάλ Σοθιεδάδ (Ισπανία)

Keywords
Τυχαία Θέματα