ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: ''Καθάρισε'' ο Αραούχο!


ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Αγχωτική νίκη για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία μπορεί να μην έπιασε τα γνωστά στάνταρ απόδοσης, όμως δεν άφησε περιθώρια για γκέλα, χάρη στην παρέμβαση του Σέρχιο Αραούχο που σημείωσε δύο γκολ και ''καθάρισε'' τη ''μπουγάδα''.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, όταν ο Μοράν έβγαλε ωραία πάσα στον Λιβάγια, εκείνος ζύγισε το πόδι του από θέση βολής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας από την Ήπειρο (1-0, 12').

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 47ο λεπτό, με τον Γαρουφαλιά να δοκιμάζει το πόδι του, τον Τσιντώτα να μην κάνει καλή εκτίμηση, βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στην εστία του (1-1, 47').

Κάπου εκεί, μίλησε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και έδιωξε όποιο άγχος υπήρχε εντός αλλά και στα... πέριξ του ΟΑΚΑ. Λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση, ο Λιβάγια έβγαλε τον Αραούχο σε θέση βολής και εκείνος σκόραρε, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1, 53').

Η τελευταία ''κουβέντα'' του Αργεντινού φορ ήρθε ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, με τον Γκάλο να σεντράρει και τον Αραούχο να πιάνει σκαστή κεφαλιά, η οποία δεν ήταν δυνατό να αναχαιτιστεί από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ (3-1, 89').

Keywords
Τυχαία Θέματα