Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 3-2: ''Παναθηναϊκός'' ήταν ο Λεβαδειακος!


Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 3-2: Η βραδιά ανήκε στους Βοιωτούς, οι οποίοι δεν είπαν ''όχι'' στα δώρα της άμυνας του Παναθηναϊκού, σκοράροντας τρεις φορές, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν αργά με τον Λουντ και τον Βιγιαφάνιες.

Η αναμέτρηση άρχισε εκ νέου από το 9ο λεπτό, το χρονικό σημείο όπου είχε διακοπεί το απόγευμα του Σαββάτου λόγω καιρικών συνθηκών. Η πρώτη φάση ανήκε

στον Παναθηναϊκό, με τον Κουλιμπαλί να σεντράρει τον Δώνη να πιάνει ένα ωραίο γυριστό, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Μετά τη φάση του Δώνη, ήρθε η σειρά του Λεβαδειακού, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές. Στο 21ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ, ο Φαβάρο σηκώθηκε σχεδόν... ανενόχλητος, σκοράροντας το πρώτο γκολ του Λεβαδειακού στη βραδιά (1-0, 21'). Στο, 36ο λεπτό, το σόλο του Γιουσούφ από τα αριστερά, κατέληξε σε φάση και στα δίχτυα του Βλαχοδήμου (2-0, 36').

Το τρίτο τέρμα των Βοιωτών ήρθε στο 50ο λεπτό, μετά από εκτέλεση έμμεσου, καθώς η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή, με τον Μητρόπουλο να το εκμεταλλεύεται και να σκοράρει για τρίτη φορά στη βραδιά (3-0, 50'). Οι ''πράσινοι'' άργησαν να ξυπνήσουν, ωστόσο μετρίασαν τις εντυπώσεις της ήττας με δύο τέρματα στο τελευταίο κομμάτι του ματς.

Στο 76ο λεπτό, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ πήρε τη φάση πάνω του και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Λουντ, με τον Φινλανδό να μειώνει σε 3-1, νικώντας τον Επασί, στη δεύτερη φάση του Παναθηναϊκού στο ματς. Στις καθυστερήσεις, ο Χατζηγιοβάνης κέρδισε πέναλτι καθώς η προσπάθειά του σταμάτησε στο χέρι του Ντιόγκο, με τον Βιγιαφάνιες να μη λαθεύει από τα έντεκα βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (3-2, 94').

Keywords
Τυχαία Θέματα