Xiaomi: Τιμές για το νέο Redmi Note 4X


Την ημέρα της επίσημης παρουσίασης του νέου smartphone, η Xiaomi απέφυγε να μιλήσει για την τιμή στην οποία θα διαθέσει το νέο της μοντέλο, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή για να γίνει γνωστό το ποσό που θα πρέπει να “επενδύσει” κανείς για να το αποκτήσει. Στις ΗΠΑ, η πιο απλή εκδοχή του θα κοστίζει 145 δολάρια, ενώ στην πιο καλά εξοπλισμένη του εκδοχή θα κοστίζει 189 δολάρια. Αυτή η έκδοση είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και ονομάζεται Hatsune Miku.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Xiaomi

Redmi Note 4X είναι εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, σε ανάλυση Full HD, με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32 GB. Ο επεξεργαστής του νέου μοντέλου είναι ο Qualcomm Snapdragon 625, στα 64 Bit, ο οποίος έχει οχταπλό πυρήνα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 4100 mAh. Η κάμερα στο πίσω μέρος, σύμφωνα με το Android Headlines είναι στα 13 Megapixel, ενώ το πλαίσιο του νέου μοντέλου είναι κατασκευασμένη από μέταλλο.

Η επίσημη έναρξη των πωλήσεων του Xiaomi Redmi 4X ξεκινάει σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, στην Κίνα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα για το βασικό μοντέλο και ένα ακόμα για την ειδική έκδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα