Superleague: Πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον Πανιώνιο


Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι οφ έκανε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη, με το ίδιο σκορ που είχε επικρατήσει και στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Ρισβάνη, μόλις στο 14ο λεπτό της συνάντησης, όταν έπειτα από ωραία ενέργεια του

Κάμπος και γύρισμα του Πρίγιοβιτς, μεσολάβησε ο αμυντικός του Πανιωνίου για να ανοίξει το σκορ.

Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το δεύτερο σερί του τρίποντο, να φτάνει τους 8 βαθμούς (σ.σ. εκρεμμεί η απόφαση για το παιχνίδι της Λεωφόρου) και πλέον θα παίξει στο ΟΑΚΑ την πρωτιά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο δικέφαλος, πάντως, θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση αν η ΑΕΚ σε λίγη ώρα δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης (58’ Σταυρόπουλος) , Γκοϊοτά, Σαββίδης (80' Bουκελάτος), Μπεν, Ταπόκο, Κόρμπος, Καθάριος, Μασούρας (53’ Μαχμούτοβιτς)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Πούγγουρας (46’ Μαλεζάς), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (68’ Πέλκας), Ενρίκε (86' Κίτσιου), Πρίγιοβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα