Samsung: Βάζει τέλος στα σενάρια για εύκαμπτο smartphone στο προσεχές μέλλον

13:41 5/4/2017 - Πηγή: Pagenews

O κύριος μηχανικός του τμήματος οθονών της Samsung, Kim-Tae Woong, κατά την διάρκεια του Display TechSalon στην Σεούλ, δήλωσε πως η τεχνολογία συσκευών με αναδιπλούμενη οθόνη αναμένεται να είναι ώριμη αρκετά για να διατεθεί στο κοινό κατά το 2019.

Ο ίδιος τόνισε πως οι bezel-free οθόνες πουλάνε καλά, οπότε η εταιρεία δεν έχει λόγο να βιάζεται, αλλά θα χρησιμοποιήσει τον χρόνο για την καλύτερη ανάπτυξη της προαναφερθείσας τεχνολογίας.

Επίσης, παραδέχτηκε στην εφημερίδα Korea Herald πως υπάρχουν ακόμα τεχνικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν μέχρι η foldable display να φτάσει σε σημείο μαζικής κυκλοφορίας.

Μαζί με τον Kim-Tae Woong συμφώνησε και ο Chung Won-Seok, αναλυτής της HI Investment and Securities, σημειώνοντας πως η Samsung δεν έχει λόγο να κυκλοφορήσει ένα εύκαμπτο smartphone λόγω της εξαιρετικής πορείας που φαίνεται να σημειώνουν στην αγορά τα κινητά με bezel-free οθόνες.

Όταν το ενδιαφέρον των καταναλωτών για αυτά κορεστεί, κάτι το οποίο και εκείνος υπολογίζει πως θα γίνει μέσα στο 2019, τότε θα έχει έρθει η ώρα για την Sammy να παρουσιάσει μια φουτουριστική (για τώρα) πρόταση με ευλύγιστο panel.

Τελικά θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον δυο χρόνια μέχρι την επίσημη ανακοίνωση ενός εύκαμπτου / αναδιπλούμενου smartphone.

Keywords
Τυχαία Θέματα