Samsung: Καθυστέρηση της παρουσίασης του Galaxy S8


Ο επικεφαλής του τμήματος Mobile του νοτιοκορεάτικου τεχνολογικού κολοσσού, Koh Dong-jin, ύστερα από τα αποτελέσματα της έρευνας για το Samsung Galaxy Note 7, διαβεβαίωσε ότι έχουν αλλάξει οι διαδικασίες ελέγχου για να αποφευχθεί η επανάληψη ανάλογων περιστατικών και αναγνώρισε «τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να ανακτήσει την χαμένη εμπιστοσύνη»

των δυνητικών καταναλωτών των προϊόντων της.

Παράλληλα, η Samsung, που εκτιμάται ότι διέγραψε μονοκοντυλιά 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου 5 δισ. ευρώ) από τα έσοδά της από την αποτυχία αυτή, δεν δίστασε να ανακοινώσει ότι ενδέχεται να καθυστερήσει να διαθέσει στην αγορά το επόμενο κορυφαίο της smartphone, το Samsung Galaxy S8.

Κι αυτό λίγες εβδομάδες πριν ανοίξει τις πόρτες της η μεγάλη έκθεση της βιομηχανίας, το Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, λίγο πριν από το οποίο παραδοσιακά η Samsung διοργανώνει εκδηλώσεις συγκεντρώνοντας τον ειδικό Τύπο για να παρουσιάσει το νέο ισχυρό της «έξυπνο» τηλέφωνο. Ο Koh είπε ότι τα αποκαλυπτήρια του S8 δεν θα γίνουν στις 27 Φεβρουαρίου στο MWC 2017, χωρίς να αναφερθεί σε άλλη μεταγενέστερη ημερομηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα