Samsung Galaxy Note 7: Εν αναμονή του πορίσματος

13:53 3/1/2017 - Πηγή: Pagenews

​Αυτή τη στιγμή για το τι έφταιξε σχετικά με τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7 και ανάγκασε τον κορεάτικο κολοσσό να το αποσύρει από την αγορά, μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις.

Πολλοί θεωρούν ότι ήταν λάθος στη μπαταρία, άλλοι στην κατασκευή του κινητού, ενώ έχει ακουστεί και η πληροφορία ότι η Samsung βιάστηκε να φτιάξει και να βγάλει το Samsung Galaxy

Note 7 γι αυτό «την πάτησε».

Ακόμη δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι δικό της λάθος ή συνεργάτη της από τον οποίο προμηθεύτηκε κάποιο κομμάτι. H Samsung αναφέρεται ότι ολοκλήρωσε την έρευνα, γνωρίζει τι έφταιξε και αναμενόταν να κάνει τις ανακοινώσεις μέσα στον Δεκέμβριο, πριν φύγει η χρονιά.

Τελικά, οι ανακοινώσεις δεν έγιναν και οι νέες πληροφορίες που έρχονται από τα μέσα της Κορέας λένε ότι το τελικό πόρισμα θα δημοσιοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο. Πιο συγκεκριμένα, αναμένουμε ανακοινώσεις μέσα Ιανουαρίου.

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Samsung, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ήταν τελικά αυτό που έφταιξε. Όπως και να έχει η Samsung θα πρέπει να κάνει όσο πιο σύντομα μπορεί και να αφήσει πίσω της μια και καλή την αποτυχία του Note 7, ειδικά όσο πλησιάζει η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8.

Keywords
Τυχαία Θέματα