Nintendo Switch: Συμβατότητα των Joy-Con χειριστηρίων με Windows, Mac και Android (pic)

15:50 8/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γαλλική Fan ιστοσελίδα της Nintendo Nintendο Actu έχει πειραματιστεί με Joy-Con με συσκευές Windows και Android, και ο μηχανικός λογισμικού Sam Williams έχει ανακαλύψει ότι τα χειριστήρια της Nintendο μπορούν να δουλέψουν επίσης και σε MacOS.

Σε Windows

υπολογιστές τα χειριστήρια Joy-Con μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth, αλλά θα χρειαστείτε μια εφαρμογή όπως το JoyToKey να αντιστοιχήσετε (χαρτογραφήσετε) τα κουμπιά του ποντικιού και του πληκτρολογίου σας στο χειριστήριο.

Αυτή η δυνατότητα δεν είναι έκπληξη, δεδομένου μάλιστα ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Wiimote της Nintendο σε υπολογιστές χάρη στο Bluetooth, και τα Joy-Cons είναι απλά αναγνωρίσιμα ως παρόμοιοι ελεγκτές Bluetooth.

Les Joy-Con sont également reconnus nativement sur PC et fonctionnent comme des manettes indépendantes. Idéal pour la co-op! #NintendoSwitch pic.twitter.com/fg1qIIlLZr

Nintendo Actu (@NintendoActu) 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι τελευταίο controllers Xbox One της Microsoft μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε άλλες συσκευές χάρη στο Bluetooth, όπως και ο controller του PlayStation 4 της Sony.

Keywords
Τυχαία Θέματα