Nexus 6P: Αναφορές για προβλήματα με τη μπαταρία


Μετά την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat, τα Nexus 6P έχουν εμφανίσει προβλήματα σε κάποιους χρήστες. Μέσα από Reddit και Google Product Forums, οι κάτοχοί του ανέφεραν ότι το κινητό κλείνει ξαφνικά.

Αυτό γίνεται όταν το επίπεδο της μπαταρίας είναι γύρω στο 10-15% και χωρίς καμία προειδοποίηση. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις οι χρήστες αναφέρουν ότι το κινητό κλείνει στο 60%. Το Nexus 6P

δεν ανοίγει ξανά, μέχρι να συνδεθεί με τον φορτιστή.

Πρόκειται για σημαντικό πρόβλημα, αλλά όπως φαίνεται μέχρι και σήμερα παραμένει άλυτο από την πλευρά της Google. Όπως επισημαίνει το Android Police, κάποιοι από τους χρήστες επιχειρούν να βρουν λύση πηγαίνοντας πίσω σε Marshmallow. Το πρόβλημα δεν λύνεται, αλλά παραμένει σε χαμηλότερα επίπεδα. Αυτό κάνει πολλούς να υποθέτουν ότι ίσως πρόκειται για πρόβλημα στο hardware, η παρουσία του οποίου εντείνεται με το Nougat update.

Άλλοι κάτοχοι του Nexus 6P έχουν προχωρήσει σε αντικατάσταση μπαταρίας και φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ενισχύονται οι θεωρίες που μιλούν για προβληματικό hardware.

H Google από την πλευρά της είναι ενήμερη, αλλά φαίνεται πως δεν είναι η προτεραιότητά της να το λύσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα