Mercedes-Benz E-Class All Terrain: Για το αλώνι και το σαλόνι


Στη νέα Mercedes-Benz E-Class All Terrain δόθηκε έμφαση, τόσο στην πολυτέλεια όσο και στις επιδόσεις της. Η E-Class All Terrain έχει ως βασικό ατού την αυξημένη απόσταση από το έδαφος ενώ οι εκτός δρόμου διαδρομές μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, την ενεργή αερανάρτηση κ.α. Σαφώς, όλο το …πακέτο κρύβεται στη λειτουργία All-Terrain, όπου μέσω αυτής η απόσταση από το έδαφος αυξάνεται κατά 20 εκατοστά, σε ταχύτητες έως 35χλμ/ώρα, ενώ το ESP

ρυθμίζονται για κίνηση εκτός δρόμου.

Μεταξύ των νέων τεχνολογιών ξεχωρίζει η αερανάρτηση, η οποία φροντίζει να παραμένει το αυτοκίνητο παράλληλο με την άσφαλτο άσχετα από το βάρος που είναι φορτωμένη, ακόμα και αν αυτό είναι το μέγιστο των 745 κιλών. Σε επιδόσεις, η διαδικασία επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 8,0 δευτερόλεπτα, τιμή που παραπέμπει σε ένα ιδιαίτερα γρήγορο στέισον. Στα θετικά του σημειώστε και την κατανάλωση καυσίμου που είναι στα 5,2 λίτρα, χάρη στις νέες τεχνολογικές καινοτομίες που φέρει το ντίζελ μοτέρ.

Συνδυάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων G-Tronic.

Το σαλόνι του, πέραν από τον μακροσκελή εξοπλισμό άνεσης και ψυχαγωγίας έχει και κάποιες λεπτομέρειες που το διαφοροποιούν. Όπως, τα ανθρακόνηματα, τα πεντάλ αλουμινίου με τα διακριτικά All Terrain.

Το νέο μοντέλο προσφέρεται στην έκδοση E220d με κινητήρα ντίζελ 194 ίππων και θηριώδη ροπή που αγγίζει τα 400 Nm . Σε χώρους, το μεγάλο μοντέλο διαθέτει χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα 670 και φτάνει με την αρωγή των αναδιπλούμενων καθισμάτων τα 1.820 λίτρα. Στο πληρέστατο εξοπλισμό με πρακτικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο ανοιγόμενος χώρος αποσκευών με την κίνηση του ποδιού, καθώς και ειδική κατασκευή για την μεταφορά έως 4 ποδηλάτων με βάρος έως 100 κιλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα