LG, Apple και Google σε συνεργασία για κατασκευή εύκαμπτων οθονών


LG, Apple και Google, θα συνεργαστούν, με σκοπό την ανάπτυξη τεχνολογιών σχετικών με τη δημιουργία εύκαμπτων οθονών.

Η τεχνολογία των εύκαμπτων οθονών που θα αναπτύξουν οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστές θα είναι OLED, με σκοπό να μπορέσουν να παρουσιάσουν αναδιπλούμενες συσκευές στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Ήδη η LG Display, το τμήμα της κορεάτικης βιομηχανίας που ασχολείται με την κατασκευή οθονών, έχει δείξει αρκετή

σπουδή στον τομέα της εύκαμπτης οθόνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Νότιο Κορέα, η LG έχει έρθει σε συζήτηση συνεργασίας με τις Apple, Google και Microsoft για την περαιτέρω ανάπτυξη των εύκαμπτων οθονών.

Οι σχετικές φήμες θέλουν την Google να θέλει να δώσει εύκαμπτα χαρακτηριστικά στην οθόνη των μελλοντικών Pixel smartphones, ενώ και η Apple, από την μεριά της, φαίνεται να ενδιαφέρεται για την παρουσίαση ενός iPhone, ίσως του iPhone 8, με οθόνη τεχνολογίας OLED, η οποία θα μπορεί να διπλώνει σε μεγάλο βαθμό. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει αρκετά στο Διαδίκτυο η φήμη, υποστηριζόμενη από σχετικές εικόνες, πως η Samsung είναι έτοιμη για την παρουσίαση μίας συσκευής με εύκαμπτη αναδιπλούμενη οθόνη.

Πάντως, όπως υποστηρίζει το Phone Arena, δεν θα πρέπει να αναμένουμε κάποια παρουσίαση τελικού προϊόντος πριν από την αυγή του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα